PIZZERIA VETTE HAP

PIZZERIA VETTE HAP Heerlijke snacks en meer

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 122 beoordelingen
15 aug 2019 om 22:21 Goed eten en snel thuisbezorgd! Goede prijs en kwaliteit.
31 jul 2019 om 13:46 Al vaak eten besteld en het is altijd lekker, vers en sneller geleverd dan aangegeven?
24 jul 2019 om 17:18 Weer heerlijk gegeten alles warm lekker salade erbij prima gewoon weer. Begrijp ook niet dat je eten koud en rauw bezorgd word wat ik wel eens lees, en ze het dan weg gooien nee bellen dan kunnen ze wat doen aan je klacht.
19 jul 2019 om 10:08 Gewoon geweldig goed!
18 jul 2019 om 21:10 Was weer super lekker !!!
12 jul 2019 om 10:33 Bijna alles wat ik heb besteld was koud. Koude friet.. (zelfs nog rauw van binnen!!) koude pizza... heb ik dus weg gegooit allemaal..
11 jul 2019 om 19:50 Het eten was heerlijk maar 1,5 uur wachten ipv de getoonde 15 min was wel erg lang.
10 jul 2019 om 20:07 Aanrader !
9 jul 2019 om 13:21 Zeer tevreden
6 jul 2019 om 19:47 Wij zijn altijd zeer tevreden wij bestellen hier geregeld de pizza is goed hier de burgermenu en kapsalon is ook altijd super en zo fijn dat ik het ook met rijst kan bestellen
28 jun 2019 om 12:19 Zoals altijd super
26 jun 2019 om 10:16 Was weer super dus weer lekker doner gegeten.